Saturday, October 11, 2008

Delir

El imi picta pe piele lumi noi,nepatrunse de ochiuri si andrele straine.Eu ii spuneam povesti legandu-mi parfumul de al sau pe veci,mirosul meu de trandafiri cu al sau de mosc.Imi lipeam dorintele de ale lui cu gura,el imi reda suflarea cu un zambet infrant.Ma topea intr-un cuptor alchimic,ma invaluia in fum de piele uda.Dimineata imi canta pe gene cu arcuirile muschilor sai de felina.O singura data m-a mintit,cand m-a lasat sa cred ca ma pot satura vreodata.

Ma cocea in depresiunile fierbinti ale palmelor sale,ma facea sa uit.Ii inganam in timp ce dormea povesti de sultan si seherezada,cele pe care i le citisem in priviri.Ii spuneam din cand in cand ca nu vreau un loc caldut ci foc de rug care sa ma mistuie,caci stiam ca tot ce-a fost inainte era doar lenta sinucidere.Voiam sa stiu ca daca e sa scap nimic nu mai are forta necesara sa ma tina in viata,voiam sa il simt cum imi smulge carnea de pe oase cand ma atinge,cum pielea mea ii devenea haina.Sa simt cum imi tasneste sangele din plamani cand ma saruta,cum imi devoreaza cu limba orice impuls de protest.Sa ma simt dominata prin tacere,cum ma inec intr-un strigat de placere ce mi-l provoaca cu privirea.

Sa il simt,sa ma simta,sa il simt cum ma simte-pana nu mai am aer,pana nu mai e aer.

Si nu mai e.

1 comment:

confruntadurerea said...

Absolut fascinant. Cred ca esti singura fata pe care o cunosc in Romania care poate sa ma transpuna complet in ceea ce scrie, in ceea ce simte. Acest text este unul din preferatele mele, cu toate ca mi-a fost si imi este foarte greu sa aleg, le iubesc pe toate. O femeie care poate iubi ca tine este o femeie deja implinita, deja completa, deja stapana. Iar faptul ca nu vrea sa fie stapana este cu-atat mai fascinant. Esti o putere reala si ma impresioneaza asta de fiecare data cand te percep.